Banner Exchange
Home
Prezentare-F.F.R.
Manifestari
Media-presa
Info-utile
E-mail

Selectiuni din presa nationala
Magazin de filatelie, cartofilie si numismatica Nr. 8-9/2001
Editorialul publicatiei poarta semnatura lui Simion Tavitian, presedintele Asociatiei Filatelistilor "Tomis" Constanta, consemnand vizita filatelistilor constanteni in Bulgaria, la Dobrici. Vizita s-a datorat invitatiei filatelistilor bulgari din acest oras, ocazie care a prilejuit discutarea aspectelor legate de organizarea la Dobrici a unui targ de filatelie, cartofilie si numismatica, devenit international cu participarea romanilor.
MEDIFILA Nr. 42-43/2001
Numar dublu in care se face pe larg prezentarea color in premiera, a unui numar de carti postale care fac parte din seria de piese realizate de Posta Romana dupa lucrarile medicului-pictor-poet George Dumitrescu. Tot in acest numar dublu, sunt publicate mai multe articole de interes filatelic despre FILTEM 2001 si Aniversarea Societatii Romane de Cruce Rosie.
 
Curierul filatelic Nr. 117 nov.-dec 2001
Publicatia sibienilor contine ca editorial, sarbatorirea fostei campioane olimpice, Nadia Comaneci, la implinirea varstei de 40 ani; anunta aparitia unui catalog filatelic On-line al Casei filatelice Stanley Gibbons; publica un articol despre "Contributii la istoria filateliei romanesti" si multe alte articole de interes filatelic.
ADEVARUL din 17 ian. 2002
Publicatia face o scurta recenzie a revistei "Filatelia", publica citeva articole de specialitate si un articol semnat de dl. Silviu Dragomir "Sasa Pana filatelistul".
 
Postasul Nr. 142-146
Ziarul de informatie si reportaj al Postei Romane din lunile noiembrie si pina in ianuarie 2002 cuprinde articole diverse: 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, 20 noiembrie - Ziua Mondiala a Copilariei, Sa invatam sa vindem, File de istorie, Posta Romana, o companie solida si stabila, Theodor Aman pe marcile postale, Retrospectiva filatelica,...
Romania Libera din 25 ian. 2002
Publica pe o jumatate de pagina un articol de "Istorie si filatelie" referitor la descoperirea unei scrisori inedite lagata de personalitatea lui Cuza-Voda, articol semnat de dl. Leonard Pascanu.
Home
Prezentare-F.F.R.
Manifestari
Media-presa
Info-utile
E-mail