Home
Prezentare-F.F.R.
Manifestari
Media-presa
Info-utile
E-mail

Pagina Web de istorie postala Romaneasca
(The Romanian Postal History Web Page ) :
http://www.multimania.com/dgrecu/
          Lansat la 11.02.1999 de catre dl. Dan-Simion Grecu din Deva, acesta este probabil primul site ce trateaza pe larg istoria postala romaneasca. In paginile acestuia se pot gasi numeroase articole ilustrate on-line (in romana si engleza) publicate majoritar de catre autorul siteului si de catre alti colaboratori, o bibliografie cuprinzatoare privind tot ceea ce s-a scris in lume despre istoria postala romaneasca (carti, cataloage, articole). Nu fac aici o detaliere deoarece nu doresc sa va rapesc din placerea de a vizita acest site foarte util si interesant.           Doresc totusi sa subliniez ca acest site a participat la prima competitie de pagini Web organizata de F.I.P. si a fost distinsa cu titlul de "3-Star Site" reusind cu onoare sa reprezinte filatelia romaneasca pe plan mondial.
SPECIALIZED ROMANIA COLLECTORS PAGE!!
http://www.romaniastamps.com/

          Site specializat, cu catalog si imagini, studii specializate pe tematici de istorie postala, trimiteri si referinte catre alte siteuri de profil ce trateaza probleme legate de filatelia romaneasca. Este un site extrem de interesant si merita sa-l vizitati si sa-l studiati.
De existenta acestui site am fost anuntati de catre dl. Mats Blückert-Suedia.PHILATELIC WEBMASTERS ORGANIZATION
http://pwmo.org/index.html

          Organizatia constructorilor web filatelici (PWO) a fost creeata pentru a dezvolta si a ajuta constructorii paginilor web filatelice. Sunt multe organizatii internationale si nationale ale colectionarilor filatelisti ale caror interese sunt reprezentate. Pentru moment inca nu exista o organizatie care sa combine colectionarea filatelica cu activitatea construirii paginilor web. In paginile PWO colectionarii de timbre sunt chemati sa devina si ei "Filatelic Webmasters" (PW).ROMANIA AS SHOWN BY ITS STAMPS
Romania vazuta prin timbrele ei
http://marci-postale.com/

          Descoperiti acest sit necomercial dedicat României, asa cum este ea aratata de catre timbrele pe care le-a emis. Situl nu numai ca va prezinta marci romanesti frumoase, dar incearca sa le faca cunoscute celor care cunosc mai putin aceasta tara, cultura ei originala, peisajele ei minunate si oamenii ei prietenosi. Veti putea gasi pe acest sit pagini dedicate istoriei României, marcilor ei tematice, istoriei ei postale si multor alte subiecte. Acest sit a fost creat si este adus in pemanenta la zi de catre dl. Victor Manta, un colectionar de marci postale din Elvetia.


THE GOLDEN GUIDE FOR PHILATELISTS !
Ghidul de aur pentru filatelisti !
http://www.philaguide.com/

                                        Motor de cautare filatelic
          Aveti posibilitatea de a naviga pe unul dintre cele mai mari portaluri filatelice online In acest site sunt listate cele mai importante pagini de web cu subiect filatelic, cele mai importante organizatii filatelice si multe date de interes filatelic.
PHILATELIC SITE OF ROGER DE PAEPE !
Un cald salut pentru tinerii filatelisti !
http://users.skynet.be/philatelie.belgium/

          In acest site sunt listate cele mai importante pagini de web cu subiect filatelic, cele mai importante organizatii filatelice si multe date de interes filatelic.
DICTIONAR FILATELIC ONLINE IN LIMBA GERMANA
(The German Philately Dictionary in the Internet)
http://www.philalex.de
          Un sit interesant si educativ unde gasiti explicatia pe larg a termenilor filatelici folositi. Pacat ca este numai in germana.
Sit-ul oficial al filatelistilor din St. Pierre si Miquelon
http://www.spmtimbres.com
          Sit-ul trateaza istoria ilustrata a timbrelor lor. Tot aici puteti face cumparari online de timbre, carti postale maxime, plicuri prima zi si documente filatelice.
Catalogul online al timbrelor din Republica Moldova
http://www.moldovastamps.org/
          In acest sit puteti gasi informatii despre ultimele aparitii filatelice moldovene, informatii despre intregui si aerofilatelie si un catalog online al timbrelor din acest areal geografic.
Home
Prezentare-F.F.R.
Manifestari
Media-presa
Info-utile
E-mail